Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Nieuws

Ontmoet Daphne Deckers

28-03-2019 -

Naar aanleiding van het verschijnen van haar tweede roman interviewt René Gademann (schrijver, presentator RTV Arnhem) tijdens de boekenweek fotomodel, presentatrice en schrijfster Daphne Deckers.

Daphne houdt ons in haar columns en via social media op nuchtere en humoristische wijze op de hoogte van haar leven met haar man en twee kinderen. Ook schreef zij een aantal succesvolle boeken over o.a. relatie en moederschap, deels gebaseerd op haar eigen ervaringen.

Haar nieuwe roman ‘Dubbel zes’ is een komedie over een vrouw die helemaal overnieuw moet beginnen nadat zij alles kwijt is geraakt wat haar dierbaar is. Kom luisteren en laat je boek signeren!

Donderdag 28 maart 2019
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Locatie: Rozet Kronenburg
Prijs: € 7,50

Aanmelden

Delen op social media