Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Nieuws

Plastic sieraden passen

10-03-2019 -

Kom onder deskundige begeleiding een aantal plastic sieraden uit de studiecollectie van Museum Arnhem passen!

Sieradenworkshop voor alle leeftijden
Datum: 10 maart
Tijdstip: 14.30-15.15 uur
Locatie: Erfgoedcentrum Rozet
Kosten: gratis, aanmelden niet nodig

 

Sieraadontwerpers hebben eindeloos geëxperimenteerd met alledaagse materialen zoals snoeppapiertjes en blaadjes. Deze middag kun je onder deskundige begeleiding een aantal plastic sieraden uit de studiecollectie van Museum Arnhem passen. Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt!

Voorafgaand kun je deelnemen aan een gratis rondleiding door de tentoonstelling 'Arnhem Plasticvrij?' in Rozet. Deze rondleiding start om 14.00 uur in de hal van Rozet.

Daarnaast kun je in het Erfgoedcentrum van 8 februari tot en met 10 april plastic sieraden bewonderen van Gijs Bakker en Mecky van den Brink.

Op 10 maart kun je meedoen. Maar er zijn meer data om plastic sieraden te passen!

Delen op social media