1. Home
  2. Nieuws

Podiumpoëzie

07-09-2021 -

Op 23 september staat het Rembrandt Theater helemaal in het teken van podiumpoëzie. We zijn dan ook superblij dat we de genomineerden voor De Johnny 2021, de nieuwe oeuvreprijs voor podiumpoëzie, mogen verwelkomen in Arnhem.

De Poezieboys trappen de avond af met niets minder dan hun hommage aan de Arnhemse Johnny van Doorn. Gedurende de avond wordt het podium warm gehouden door podiumdichters als Else Kemps, Jibbe Willems, Lev Avitan, Femke Zwiep en Tim Lenders, afgewisseld met muziek van Vera Bon.

Hierna kunnen we genieten van degenen die deze avond speciaal in de spotlights staan: de genomineerden voor de Johnny 2021, te weten Ellen Deckwitz, Rodaan al Galidi en Babs Gons.

De Johnny 2021 wordt op 12 november (geboortedag Johnny van Doorn) uitgereikt in het Posttheater, Arnhem. Meer informatie over De Johnny vind je op www.prijsdepoëzie.nl.

Presentator van de avond is Jesse Laport, stadsdichter van Arnhem.

Je bent vanaf 19:30 uur welkom. Dan kun je alvast een drankje bestellen en je in de foyer laten verrassen door voordrachten van studenten Creative Writing ArtEZ.

Om 20:00 uur gaan we van start op het hoofdpodium in de grote zaal.

Ben jij erbij?

Prijs kaartjes: €5,-

Koop hier je kaartjes

 

Delen op social media