Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Nieuws

Tijdschrift Verwondering vol creatieve lesideeën cadeau

05-09-2018 -

In het PR8cultuurprogramma kijken en luisteren kinderen vaak vol verbazing en verwondering naar datgene wat op het podium, op het filmdoek of in het museum gebeurt. 

Zuurstof en Tegenwind

Het KR8igvervolgprogramma is een verdieping op het PR8cultuurprogramma. In een nieuwe editie van het tijdschrift Zuurstof en Tegenwind, met als thema Verwonderen, delen de kunstenaars uit het KR8igvervolg inspirerende les ideeën, waarmee je direct aan de slag kunt. Zo breng je verwondering de klas in.

Werkbladen

Het tijdschrift bevat werkbladen voor kinderen met opdrachten die gericht zijn op onderzoek, experiment en anders leren kijken. Bovendien zijn de werkbladen voorzien van een theoretisch kader voor leerkrachten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Creatief aan de slag

Het tijdschrift wordt in de week van 17 september in tweevoud naar alle scholen verzonden. Bovendien ontvangen alle Arnhemse interne cultuurcoördinatoren de inspirerende werkbladen uit de huidige én voorgaande editie (Durven) ook los en digitaal. Zo kan de hele school creatief aan de slag. Veel plezier!

Delen op social media