Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Willem van Gent is de Arnhemse held van 2019

11-12-2019 -

Tijdens een feestelijke avond in Rozet is Willem van Gent uitgeroepen tot dé Arnhemse Held van 2019. De verkiezing was geïnitieerd door Rozet. 

Willem, medebeheerder van buurtcentrum De Lommerd en hoeksteen van het Spijkerkwartier, was samen met vier andere Arnhemmers genomineerd voor de titel: Rein Turk (Stichting Vakantiekampen Malburgen), Elin de Koning (Het Havermelkmeisje), Gianno Sprockel (Jonge Creatievelingen Arnhem) en Dirk Zeldenrust (voorvechter duurzaamheid).

Bijna 650 Arnhemmers brachten een stem uit en met 28% van de stemmen ging Willem van Gent er met de titel vandoor. 

Heldenrollen
In Rozet hangen heldenrollen: rollen met daarop foto’s van mensen die belangrijk zijn (geweest) voor Arnhem. Om ook de helden van nu een plek te geven op de rollen, vroeg Rozet aan Arnhemmers om hun held door te geven. Ruim 50 helden werden aangemeld. Een jury koos daaruit de vijf genomineerden. 

Binnenkort zal Willem van Gent een plek krijgen op een van de heldenrollen. 

Delen op social media