Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Nieuws

Workshop belastingaangifte

16-03-2020 -

Belastingaangifte doen? We doen het samen! Onder leiding van een specialist van Stichting Rijnstad kun je maandagavond 16 maart aan de slag gaan met de jaarlijkse belastingaangifte. 

Vanwege de maatregelen die Rozet heeft moeten nemen in verband met de uitbraak van het coronavirus, is besloten de workshop Belastingaangifte en de belastingspreekuren te annuleren.

Het is belangrijk dat je je DigiD meeneemt. Op deze website leest u welke gegevens u nodig heeft bij het doen van de belastingaangifte. U kunt ook in Google intypen: "welke gegevens heb ik nodig voor mijn belastingaangifte."

 

Wat gaan we doen?
Korte inleiding
De aangifte stap voor stap
Aan de slag
Vragen
Afronden

 

Datum en locatie

Datum: Maandag 16 maart 2020
Tijd: 19.00 tot 21.30
Locatie: Rozet Centrum - lokaal 4.26
Deelname is gratis, wel graag aanmelden

 

Belastingspreekuur voor particulieren

Naast het volgen van de workshop is het ook mogelijk om op 1 van de Rozet-vestigingen (Kronenburg, Presikhaaf, Centrum) een gesprek te reserveren voor als er nog vragen zijn over de belastingaangifte en de toeslagen. Kijk in onze agenda voor beschikbare data en tijden.

Delen op social media