Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Nieuws

Youssra Elhamri is de Arnhemse Voorleeskampioen!

24-05-2019 -

Na een spannende finale is Youssra Elhamri, leerling in groep 8 van basisschool Ibn-i-Sinaschool uitgeroepen tot de Arnhemse Voorleeskampioen van 2019.

Rozet organiseerde de Arnhemse Voorleeswedstrijd, in samenwerking met Stiching PAS. Het is een wedstrijd voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van basisscholen uit onderwijsachterstandsgebieden in Arnhem, de zogenaamde OAB-scholen.


De winnaar: Youssra
Youssra las voor uit het boek ‘De jongen die draken kweekte’ van Andy Shepherd. De jury was onder de indruk van de rust die Youssra op het podium uitstraalde en de manier waarop ze het verhaal overbracht. Youssra vertelt écht een verhaal.
Burgemeester Ahmed Marcouch, jurylid bij de Voorleeswedstrijd, reikte de prijs uit aan Youssra. Hij deed daarbij een oproep aan alle voorleeskandidaten om een ambassadeur te zijn voor lezen.

 

Delen op social media