1. Home
  2. Onderwijs

Klooilab

Zelf maken is leuk, maar waar moet je beginnen? En hoe? In het Klooilab staan het zelf experimenteren, het aanklooien en de ruimte krijgen om zelf ideeën te ontwikkelen centraal. Geen voorgekookte projecten die stap voor stap gevolgd moeten, maar ruimte voor fantasie, verbeelding en creativiteit.

 

Rozet heeft het Klooilab in het leven geroepen zodat iedereen vaardigheden kan ontdekken en ontwikkelen door te maken. Onder begeleiding van een kunstenaar of ontwerper gaan we samen op onderzoek uit, met als doel het doen van nieuwe, wereldse of persoonlijke ontdekkingen en leren van elkaar.

Het Klooilab is mobiel zodat het lab overal kan staan. Dit kan zijn op onze bibliotheekvloer, in Rozet of een van onze vestigingen, op scholen, in buurthuizen of een andere plek waar veel mensen komen. Wat zit er in het lab? In ieder geval 3D pennen, microbits, green screen, papier, tablets, laptops, beebots, etc.

Kom je maken in ons klooilab? Meld je aan en stuur een mail naar hanneke.weijers@rozet.nl

Gratis workshops tijdens de Kerstvakantie!

Heb jij altijd al een robot willen bouwen? Of willen shinen in je eigen fantasievolle outfit? Of wil jij graag je eigen rap opnemen? Kom dan deze kerstvakantie toffe uitvindingen maken bij Rozet.

Alle activiteiten vind je hier.

Meld je aan via: klooilab@rozet.nl

Geef aan op welke dag/locatie je mee wil doen + de naam en leeftijd van de deelnemer.