Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Onderwijs

Klooilab

Zelf maken is leuk, maar waar moet je beginnen? En hoe? In het Klooilab staan het zelf experimenteren, het aanklooien en de ruimte krijgen om zelf ideeën te ontwikkelen centraal. Geen voorgekookte projecten die stap voor stap gevolgd moeten, maar ruimte voor fantasie, verbeelding en creativiteit.

 

Rozet heeft het Klooilab in het leven geroepen zodat iedereen vaardigheden kan ontdekken en ontwikkelen door te maken. Onder begeleiding van een kunstenaar of ontwerper gaan we samen op onderzoek uit, met als doel het doen van nieuwe, wereldse of persoonlijke ontdekkingen en leren van elkaar.

Het Klooilab is mobiel zodat het lab overal kan staan. Dit kan zijn op onze bibliotheekvloer, in Rozet of een van onze vestigingen, op scholen, in buurthuizen of een andere plek waar veel mensen komen. Wat zit er in het lab? In ieder geval 3D pennen, microbits, green screen, papier, tablets, laptops, beebots, etc.

Kom je maken in ons klooilab? Meld je aan en stuur een mail naar hanneke.weijers@rozet.nl