Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Cultuurcollege: Art Based Learning

07-01-2019 -

Wil je weten hoe je je leerlingen op een heel persoonlijke manier kunst kunt laten ervaren? Zodat ze niet leren over kunst, maar van kunst? Of heb je behoefte aan creatieve verdieping en verbreding voor jezelf? Meld je dan aan voor de tweedaagse training Art Based Learning, ontwikkeld door dr. Jeroen Lutters.

In samenwerking met ArtEZ Hogeschool biedt het Cultuurcollege deze training aan in de vorm van blended learning: dat wil zeggen een mix van e-learning en fysieke bijeenkomsten in een museum of creatieve werkplaats. Tijdens de eerste trainingsdag doorloop je zelf de vier stappen van de methodiek Art Based Learning en verdiep je je in de grondslagen van de methode. Tijdens de tweede trainingsdag wordt op je eigen proces teruggekeken en leer je vervolgens deze methodiek toe te passen in je eigen praktijk.

Praktische informatie
Data training:
6 en 27 maart in de Kunsthal KAdE te Amersfoort, óf 15 en 29 mei (locatie binnenkort bekend)
Tijd: 11.00-17.00 uur (beide dagen)
Inclusief: e-learning voor tussentijdse zelfstudie
Prijs: nu € 495 i.p.v. € 750 (exclusief 21% BTW)
Trainer: Famke Sinninghe Damsté

Inschrijven kan hier

Alphons ter Avest: Vogelaar, dag en nacht, 1998, 91 x 123 cm, zeefdruk, fosforinkt, De Groen Fine Art Collection
Delen op social media