Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Dansvoorstelling Het Magische Doek

19-11-2019 -

Leuk voor leerlingen van groep 3, 4 en 5: de dansvoorstelling ‘Het Magische Doek’ van De Vloer. De voorstelling met workshop duurt 60 minuten. Je kunt ook een pakket van drie lessen afnemen.

Op een dag, midden in de stad op het plein, vinden Romy en Marc, twee dikke vrienden, een mysterieus doek. Het glimmende doek heeft gaten en het lijkt wel vloeibaar als toverstof. Marc durft het niet zo goed aan te raken, want wie weet wat er dan gebeurt… En dan pakt Romy het nieuwsgierig op en laat het over haar hoofd glijden…

‘Het magische doek’ is een spannende ontdekkingsreis over vriendschap en zelfvertrouwen. De dansers ontdekken, door middel van een mysterieus doek, zichzelf en elkaar. Op een speelse manier worden de kinderen meegenomen naar herkenbare situaties uit het leven.

Praktische informatie

De voorstelling wordt gedanst door twee dansers en bestaat uit drie delen: kijken, praten en doen. De totale lengte van een voorstelling en workshop is 60 minuten. Er kan tevens een 3-lessen pakket afgenomen worden in overleg. Er is een schone speel- of gymzaal nodig.

Prijzen

1 voorstelling en workshop € 395*
2 voorstellingen en workshops (op 1 locatie en dag) € 595*
3 voorstellingen en workshops (op 1 locatie en dag) € 745*
*matchingsregeling is mogelijk.

Reserveren?

Bel naar De Vloer (026-7370428) of stuur een e-mail.

Delen op social media