Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Educatief programma Musis & Stadstheater voor voortgezet onderwijs

26-06-2018 -

Musis & Stadstheater Arnhem heeft een speciaal programma voor het voortgezet onderwijs. Naast een selectie van voorstellingen en concerten, kunnen scholen ook terecht voor een kijkje achter de schermen in het Stadstheater gecombineerd met een spelworkshop.

Bijdrage aan CKV-examenprogramma

Musis & Stadstheater helpt leerlingen binnen het CKV-examenprogramma op weg door dimensies aan te dragen om vanuit de voorstelling of het concert te beschouwen. Leerlingen met vragen over de domeinen B en C kunnen mailen naar educatie@musisenstadstheater.nl.

Aanbod

Het aanbod is opgedeeld in de categorieën: 

  • Klassiekers & geschiedenis
  • Jong & uitdagend
  • Verrassend & actueel
  • Muziek & cross-overs

Bij de selectie van voorstellingen en concerten staat onder andere vermeld op welke vakken en onderwijsniveau het aansluit en of er begeleidend educatiemateriaal beschikbaar is.

Meer info?

Kijk op de pagina met het programma voor het voortgezet onderwijs. Voor meer informatie, schoolreserveringen of maatwerkwensen kan je contact opnemen met Rosalinde Hauwert per e-mail of telefoon 026 – 372 0717.

Naar de website van Musis & Stadstheater Arnhem

Delen op social media