1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Inspirerende studiedag op maat

25-06-2018 -

De kunstcoördinator van het Olympus College riep de hulp in van Kunstbedrijf Arnhem voor de opzet van een inspirerende studiedag voor haar team Kunstvakken, een team van docenten beeldend, muziek en theater. Een dag met speciale aandacht voor vernieuwing van de inhoud van de kunstvakken en voor een oriëntatie op de mogelijkheden van digitale media in het curriculum. Het werd een afwisselende en succesvolle studiedag.

Workshop & lezing

Het team volgde een workshop waarin de voorheen analoge disciplines fotografie, tekenen, grafisch vormgeven en schrijven op toegankelijke wijze digitaal op de iPad werden samengebracht. Sander Veenhof, kunstenaar-technicus en docent aan de academie én een van de voorlopers in Augmented Reality ART, gaf een inspirerende lezing. En in de workshop Virtual Emotion werd beweging en dans omgezet in muziek/geluid en compositie. Virtual Emotion is ontstaan vanuit het digitale en kent geen analoge voorganger. De dag werd volledig verzorgd, inclusief lunch op een bijzondere locatie.

Meer weten?

Rozet maakt ook voor het team van jouw school graag een inspirerende studiedag op maat. Neem voor meer informatie contact op met onze consulent Tjeerd Kootstra via e-mail of telefoon 06 – 1098 6366.

studiedag
Delen op social media