Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Matchingregeling: dien nu je facturen in!

19-11-2019 -

Het einde van 2019 nadert. En naast alle Sinterklaas- en kerstdrukte is dit ook de tijd om nog eens goed alle facturen van 2019 te bekijken die betrekking hebben op kunst- en cultuureducatie. Je kunt namelijk 59% of 50% van je uitgaven terugkrijgen.

Alle scholen die meedoen met het PR8cultuurprogramma krijgen 59% van het totaalbedrag terug. De scholen die niet meedoen aan dit programma ontvangen 50%.

Naast voorstellingen die bezocht zijn, bezoeken aan musea of kunstenaars die in de klas zijn geweest, worden ook vervoer en materiaal gematcht. Onder materiaal verstaan we spullen die niet in de basisvoorraad van school te vinden zijn. Bijvoorbeeld bepaald papier wat je nodig hebt gehad bij een activiteit, bepaalde verf, tekenpennen, led-lichtjes, muziekinstrumenten, dansdoekjes, hoeden, enz.: het kan allemaal ingediend worden voor de matching. Neem bij twijfel contact met ons op: carla.witjes@rozet.nl, 026-3543100

Delen op social media