1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Matchingregeling: dien nu je facturen in! Of koop nog wat in!

18-11-2020 -

Het einde van 2020 nadert. Tot eind januari 2021 zeker kun je nog alle facturen indienen die betrekking hebben op kunst-taal en cultuureducatie voor de matchingsgelden. Of nog een mooie corona-proof workshop, excursie of voorstelling rondom kerst of winter aan te vragen.

Tot nu toe hebben we significant minder facturen voor de matchingsgelden binnengekregen. Hoogstwaarschijnlijk hebben veel scholen dit jaar minder extern aanbod ingekocht, dat natuurlijk te verklaren valt door alle onzekerheden en beperkingen die gepaard gaan met de Coronacrisis.

We zijn in gesprek met de schoolbesturen en de stuurgroep Cultuureducatie in Arnhem of de cultuur- en matchingsgelden van 2020 langer dan anders kunnen worden gebruikt en ingediend.

Wil je toch nog wat verwondering in met je klas tot en met januari? We hebben een voor-selectie gemaakt met cultuuraanbieders die hun voorstellingen, excursies en workshops 100% corona-proof geven. Klik hier

Heeft je school al jaren gebrek aan materialen, instrumenten of gereedschap? Wist je dat je dat ook van het geld aan kunt schaffen?

Vind je dat in deze periode van het jaar allemaal te veel. We hebben ook een selectie van online cultuuraanbod. Klik hier

Heb je een vraag? Neem dan contact op met je cultuurconsulent of carla.witjes@rozet.nl, 026-3543100

Delen op social media