1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Rozet: taal, kunst en erfgoed voor het onderwijs

23-05-2018 -

Op 15 augustus 2016 zijn de stichtingen Bibliotheek Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem en Beheer Rozet bestuurlijk gefuseerd om van maximale waarde te kunnen zijn. Rozet verbindt taal, kunst en erfgoed en maakt persoonlijke groei mogelijk.

Nieuw geïntegreerd aanbod 

Rozet versterkt de ontwikkeling van kinderen door de kracht van taal, kunst en erfgoed. Dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen met alle basisscholen. In schooljaar 2018-2019 kun je bij ons terecht voor advies, samenwerking en inspiratie. We geven je graag enkele highlights.

Cultureel aanbod

Op www.cultuurenschoolarnhem.nl staat het complete, geüpdatete overzicht van alle culturele aanbieders voor het nieuwe schooljaar voor je klaar. Op dit aanbod is de matchingsregeling van toepassing. Lastig kiezen? Vraag onze adviseurs met je mee te kijken wat het beste past bij de vraag of het thema van je school.

Op de pagina's vroeg- en voorschoolse educatie, primair onderwijs en voortgezet onderwijs vind je meer over wat Rozet je school te bieden heeft.

Taalontwikkeling

Het aanbod van Rozet op het gebied van taal wordt vernieuwd. Wat vind je als school belangrijk op het gebied van taalontwikkeling en leesbevordering? En hoe kunnen wij daarbij helpen? Deze vragen vormen het uitgangspunt voor ons nieuwe aanbod. 

Meer weten over de nieuwe koers van Rozet? Bekijk het filmpje!

rozet onderwijs
Delen op social media