Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

‘Ssst…een geheimpje’ - Dansstorm Oost

23-06-2020 -

De was doen in overgrootmoeders tijd…een hele opgave. Grote tobbes, wasborden en houten knijpers. Alles duurt veel langer dan met de wasmachine, maar wat is het fijn om na het wassen  tussen de grote witte lakens verstoppertje te spelen.

Een perfecte plek om geheimen te hebben en te bedenken. Maar wat doe je met een geheim? Kan je een geheim bewaren of vertel je het door? Wat als er iemand niet mag delen met het geheim? Wat als er iemand wordt buiten gesloten?

De leerlingen beleven een fantasievolle voorstelling vol dans en zang. De leerlingen ervaren dat pesten van alle tijden is. Het is niet leuk, en samen delen wel. Er wordt ingespeeld op de beleving en het inlevingsvermogen van de kinderen.

Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met de dansers en de zangeres. Daarnaast kan er een aanvullende workshop worden bijgeboekt.

Praktische informatie

1 voorstelling: € 775
2 voorstellingen: € 920
3 voorstellingen: € 1100
Prijs per workshop: €40,00


Te boeken via: 06-21235786 | 06-17175512 | dansstormoost@gmail.com

Delen op social media