Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Tentoonstelling Arnhem van Slag

17-09-2019 -

Ruim 400 leerlingen hebben meegedaan aan het project ‘Arnhem van Slag', van HARTenHAVE. Zij hebben gesproken met 31 ooggetuigen die kind waren tijdens de Slag om Arnhem.

Hun opgedane indrukken en kennis hebben zij verwerkt tot gedichten en beeldend werk, die t/m 26 oktober te zien zijn in de raadskapel van de Eusebiuskerk.

De tentoonstelling is geschikt voor de bovenbouw. Hij is thematisch opgezet met kijk- en denkopdrachten. Wil je goed voorbereid naar de tentoonstelling? Stuur dan een bericht naar info@hartenhavecultuureducatie.nl voor een inleidende video en 4 ooggetuigenverhalen.

Voor klassen is deze expositie gratis toegankelijk. Ook het videokunstwerk van Museum Arnhem in de kerkzaal is in die periode gratis te bekijken.

Wil je komen met je klas? Stuur dan een e-mail naar sales@eusebius.nl

Delen op social media