Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Vernieuwde educatieshop Rozet

17-09-2019 -

Vanaf dit schooljaar is alle dienstverlening van Rozet met betrekking tot lezen en mediawijsheid te bestellen in onze vernieuwde educatieshop.

Naast een gebruiksvriendelijke interface hebben we het aanbod zo gestroomlijnd dat het beter overeenkomt met de wensen die wij uit de praktijk terug kregen.

Wat is er nieuw?

  • Alle activiteiten en producten voor het primair en secundair onderwijs én voor- en vroegschoolse instellingen zijn terug te vinden in één educatieshop.
  • De nieuwe vormgeving zorgt voor een intuïtievere gebruikerservaring.
  • Een vernieuwd en verbeterd aanbod voor jullie als professionals onder het kopje deskundigheidsbevordering.

Het nieuwe adres van onze educatieshop is:

https://rozet-edu.op-shop.nl/

Thema lijsten

Van een aantal thema collecties werd weinig gebruik gemaakt. Deze zijn daarom niet meer als collectie aan te vragen. Wel komen hier binnenkort themalijsten voor beschikbaar waarop je zelf direct kan reserveren. Deze themalijsten worden samengesteld door onze collectioneurs zodat je keuze hebt uit geschikte en prikkelende boeken binnen dit thema en voor je doelgroep.

Mocht je toch twijfelen, stuur dan een e-mail naar: educatie.jeugd@rozet.nl

Thema collecties

Een aantal van onze thema collecties is terug te vinden in de educatieshop onder de noemer pluscollectie. Een pluscollectie is een collectie met naast de boeken extra materialen om je te helpen verwerkingsactiviteiten aan te bieden rondom de boeken.

We willen zo veel mogelijk scholen bedienen. Voor sommige thema’s behouden wij ons het recht voor om een beperking in het aantal bestelde collecties per vestiging aan te brengen (denk aan: Sint en Kerst, Lente etc.)

Mediawijsheid

8 t/m 15 november is het weer de week van de mediawijsheid. In overleg met onze mediaconsulent kunnen we zowel op school als in Rozet prikkelende activiteiten rondom Mediawijsheid bieden. Denk aan bijvoorbeeld een ouderbijeenkomst of een workshop vloggen.
Inhoud, locatie, tijdsduur en prijs in overleg.

Interesse? Stuur een e-mail naar educatie.jeugd@rozet.nl

Delen op social media