Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Versterking cultuureducatie vmbo: vraag nu de subsidie aan

07-01-2019 -

Met ingang van 7 januari kunnen vmbo-scholen weer subsidie aanvragen voor de versterking van cultuureducatie op school. Met deze subsidie ondersteunt het Fonds voor Cultuurparticipatie projecten waarmee jij als school een volgende stap zet in cultuureducatie.

Door een groot aantal scholen te steunen hoopt het Fonds binnen de grootste onderwijsvorm van Nederland een sterkere vanzelfsprekendheid voor cultuureducatie te realiseren. Je kan subsidie aanvragen voor een project waardoor jouw school duidelijk een volgende stap zet in de uitvoering en de verankering van cultuureducatie op de school. De doorontwikkeling van cultuureducatie op school in samenwerking met een culturele instelling staat hierbij centraal.

Wil je een aanvraag voor jouw school indienen, maar vind je dit lastig? Rozet kan jouw schoolaanvraag begeleiden. Neem hiervoor contact op met Tjeerd Kootstra, consulent VO: tjeerd.kootstra@rozet.nl

Delen op social media