Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Vooropleiding Theater

07-01-2019 -

Theatervooropleiding OOST heeft op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 weer audities. Zitten er op jouw school leerlingen in de examenklas, waarvoor deze Vooropleiding geschikt zou zijn? Laat het ze weten.

De Theatervooropleiding OOST is voor jongeren tussen de 16 en 22 jaar, die een diploma op zak hebben of op dit moment in het examenjaar zitten en die van plan zijn auditie te gaan doen op een toneelschool. Tijdens deze weekendopleiding (15 vrijdagavonden en 15 zaterdagen) verleggen leerlingen hun theatergrenzen. Bij de opleiding krijgen ze, onder leiding van professionals uit het theatervak, lessen in uiteenlopende facetten van het acteren.

Zie voor meer informatie en aanmelding audities: www.theatervooropleidingoost.nl

De Theatervooropleiding is een gezamenlijk initiatief van: van ArtEZ academie voor Theater, Toneelgroep Oostpool, Rozet, Onderwijsgroep Quadraam, Arentheem College en ROC Rijn-IJssel.

Delen op social media