Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Voorspeel- en informatieavond Vooropleiding Muziek

07-01-2019 -

Op donderdag 24 januari laten zeven talentvolle leerlingen van de Vooropleiding Muziek hun muzikale ontwikkeling zien en horen tijdens een voorspeelavond. Voorafgaand is er een informatiebijeenkomst, waarvoor belangstellende leerlingen en hun ouders van harte worden uitgenodigd.

Gevoel voor muziek is aangeboren en manifesteert zich vaak al op jonge leeftijd. Als die drang naar musiceren onverminderd blijft, kan een vooropleiding heel wat voordelen bieden. Oók als je nog helemaal niet zeker weet of je later van muziek je werk wilt maken.

De voorspeelavond wordt een gevarieerd concert, waarbij zeven muzikale talentvolle leerlingen van de vooropleiding laten horen en zien waar ze nu zijn in hun muzikale ontwikkeling in de klassieke muziek, jazz & pop of media music. De jongeren hebben, naast hun privélessen, theorie/ensemble les van Linda Visser en Tom Hermens. Het ensemble zal ook een aantal nummers spelen.

Informatiebijeenkomst

Voorafgaande aan de voorspeelavond is er een informatiebijeenkomst. Graag nodigen wij belangstellende leerlingen en hun ouders hiervoor uit. Op de bijeenkomst word je nader geïnformeerd over onder meer de opzet van de vooropleiding, de kosten en de toelatingsprocedure. En er is ruimte voor vragen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 24 januari
Tijdstip: 18.45 uur (informatiebijeenkomst) en 19.45 uur (voorspeelavond)
Locatie: Arentheem College Thomas a Kempis, Thomas a Kempislaan 25, Arnhem

 

De Vooropleiding Muziek is een samenwerking tussen ArtEZ Conservatorium en Rozet. Meer informatie over de Vooropleiding Muziek vind je hier.

Delen op social media