Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Voorstelling: Onder de fontein (4+)

21-03-2019 -

‘Onder de fontein’ is een muzikale voorstelling voor kinderen uit groep 1 t/m 3. Een voorstelling over dromen, vriendschap en gelukkig zijn.

De spelers nemen je mee in het avontuur van de walvis. Een verhaal dat zich afspeelt op zee, op de rug van de walvis of in je verbeelding. Het is een zoektocht naar geluk. Wanneer ben je gelukkig? En wat moet je er voor over hebben om gelukkig te zijn?

Educatieve activiteit
Voor de voorstelling krijgt de school twee brieven om in het verhaal te komen. In de eerste brief zit een tekenopdracht. De tekeningen worden opgehaald en later (als de kinderen naar de voorstelling komen) weer getoond. De tweede brief is de uitnodiging om naar de voorstelling te komen. Deze hoeft alleen maar door de juf of meester worden voorgelezen.

Praktische informatie

Data en tijdstippen:
17 april: 9 uur, 11 uur en 12.30 uur
24 april: speeltijd in overleg

Kosten:
€ 75,-

Duur voorstelling:
30 minuten

Delen op social media