Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Nieuws & agenda

Workshops in de stad voor kunstvakken en CKV

03-12-2018 -

Ben je op zoek naar een onderwijsprogramma op maat voor het voortgezet onderwijs? In het kader van CKV, kunst en techniek of ondernemend leren? Rozet ontwikkelt samen met jou workshops op maat voor onderbouw en/of bovenbouw, voor vso, vmbo, havo, vwo of gymnasium.

Samenwerking met cultuurpartners

We werken daarin samen met de grote kunst- en cultuurinstellingen als Toneelgroep Oostpool, Introdans, Het Gelders Orkest, Museum Arnhem, Kröller Müller Museum, FOCUS filmtheater, Nederlands Openluchtmuseum, State of Fashion, Sonsbeek en Musis Stadstheater. Maar ook met kleinere organisaties en kunstenaars en kunstdocenten in de stad, waarbij leerlingen werken in de eigen ateliers of in de ateliers in Rozet. Alle kunstdisciplines zijn mogelijk, ook op het gebied van digitale media.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of een afspraak voor een oriënterend gesprek contact op met onze adviseurs.

workshops ckv
Delen op social media