Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs

Non-formeel leren

Niet alleen in een leslokaal leer je. Naast opleidingen, trainingen en workshops is er ook zoiets als non-formeel leren. Het grootste gedeelte van wat je leert gebeurt vooral tijdens je loopbaan. Of tijdens informele (taal)activiteiten in Rozet. 

 

Rozet is partner in KunstWerk en CLOCK. Rozet organiseert veel activiteiten voor iedereen die moeite heeft met lezen, spreken en internetten. 

Beter lezen, spreken en internetten

Wil jij beter leren lezen, spreken of internetten? Of vaker je Nederlands oefenen?

KunstWerk

Ben je toe aan iets anders? Lukt het niet om werk te vinden? KunstWerk is een uniek traject dat je kans op werk of re-integratie vergroot.

Clock

Kunstenaar of ondernemer in de creatieve sector? Je kennis en ervaring vooral opgedaan in de praktijk? Laat alles wat je weet en kunt erkennen via CLOCK.