Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Primair onderwijs

Combineer kunst, taal & rekenen in de klas

Dansen met cijfers, lichtverven met letters, spelen met woorden… Wist je dat je door kunst in te zetten in de klas kunt bijdrage aan je taal- en rekendoelen?

Samen met het onderwijs en het culturele veld kiezen we periodiek een inhoudelijk speerpunt. Van januari 2018 tot december 2019 is dit Kunst, taal en rekenen.

Kunst, taal en rekenen

Kunst, taal en rekenen is een inhoudelijk speerpunt van Rozet voor het primair onderwijs in 2018 en 2019.

Culturele aanbieders hebben zich verdiept in de lesmaterialen die op school worden gebruikt, zodat we van elkaar kunnen leren. Graag willen we samen met jou de  doelen van rekenen of taal op een uitdagende manier verdiepen.

We hebben de projecten overzichtelijk voor je gebundeld in een digitale folder. Naast dit aanbod, kun je ons als school inschakelen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt project. Dit doen we in nauwe samenwerking met een kunstvak-aanbieder. Neem hiervoor contact met ons op.

Download de digitale brochure

 

speerpunt

Meer informatie?

Bel of mail Anneke

Consulent Onderwijs
Tel. 06-41607808
Stuur een e-mail