Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

Alle locaties van Rozet zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april 2020, in verband met het corona-virus. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie.
Maak gerust gebruik van onze alternatieve dienstverlening zoals de afhaalbieb
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Primair onderwijs
  4. Taal: collecties en activiteiten

Taalactiviteiten voor primair onderwijs

Leerlingen enthousiast maken en houden voor taal valt soms niet mee. We denken graag mee en ontwikkelen samen met jou bijvoorbeeld rondleidingen, leuke lesactiviteiten, trainingen en  ouderactiviteiten.

Ook verzorgen we trainingen en inspiratiedagen voor jou als leerkracht. Hiermee kun je je professionele kennis verdiepen en doe je nieuwe ideeën op voor jouw lessen.

Meer informatie?

Neem contact op met:
Rozet, team Onderwijs
Tel. 026-3543100
Stuur een e-mail

Taalactiviteiten

Ons aanbod op het gebied van taal wordt vernieuwd. In het najaar van 2018 hebben we de behoefte van scholen gepeild om het nieuwe aanbod vorm te kunnen geven. We houden je op de hoogte.

Activiteiten voor in de klas

We ondersteunen je graag met kant-en-klare lesactiviteiten op het gebied van leesbevordering, informatievaardigheden en erfgoed. Op dit moment bestaat ons aanbod uit:

 

klas in de bibliotheek
open boek cursus

Activiteiten voor leerkrachten

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie of wil je je kennis verdiepen? We organiseren regelmatig inspiratiedagen en trainingen voor leerkrachten uit het primair onderwijs en BSO-medewerkers. 

Bekijk de educatieshop van Rozet