Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Regelingen & fondsen

Hoe werkt de matchingsregeling?

Cultuuronderwijs daagt je leerlingen uit om een creatieve, onderzoekende houding te ontwikkelen. 

Wist je dat je via de gemeentelijke matchingsregeling extra budget kunt krijgen voor kennismaking, verdieping en verankering van cultuureducatie op jouw school?

Meer informatie?

Neem contact op met:
Carla Witjes
Tel. 026-3543100
Stuur een e-mail

Gemeentelijke matchingsregeling 

Elke school in Nederland ontvangt geld voor cultuureducatie vanuit het rijk (in de prestatiebox). In het schooljaar 2018-2019 is dit ongeveer €11,87 per leerling. De gemeente Arnhem verdubbelt dit bedrag en stelt per leerling €11,50 per leerling beschikbaar om op alle scholen kennismaking, verdieping en verankering van cultuureducatie mogelijk te maken.

Hoe kom je hiervoor in aanmerking?

Alle culturele activiteiten die je inkoopt, kun je declareren bij Rozet via een eenvoudig formulier (PDF 0,1 MB). Je krijgt dan 50% van de kosten teruggestort. Als je meedoet aan de PR8cultuurprogramma krijg je zelfs 59% terug!

Ben je op zoek naar een culturele aanbieder die past bij de vraag van jouw school of groep? Bekijk het complete overzicht van activiteiten of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Download het declaratieformulier

raket van schaar en potloden