Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Onderwijs
  3. Voortgezet onderwijs

Leesplezier voor jongeren

Met ons educatief abonnement heb je toegang tot verschillende middelen om het leesplezier en de mediawijsheid van je leerlingen te vergroten.

Wij werken ook graag samen met scholen bij het ontwikkelen van nieuwe projecten en activiteiten. Neem hiervoor contact op met onze consulenten Onderwijs.

Educatief abonnement

Met een educatief abonnement en een schoolpas kun je materialen lenen. Heb je nog geen pas? Neem dan contact met ons op.

Vraag een educatief abonnement aan

 

 

Taalcollecties

Met een educatief abonnement kun je een groot aantal materialen lenen. Ook kan je collecties op maat door ons laten samenstellen.

Activiteiten

Het voortgezet onderwijs kan gebruikmaken van  activiteiten en projecten op het gebied van leesbevordering, leesplezier, mediawijsheid en cultuureducatie voor het voortgezet onderwijs. Je kunt het aanbod online bekijken en reserveren. Selecteer in het filter het niveau van je klas. Een schoolpas is niet verplicht om gebruik te maken van de activiteiten.