Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn vanaf maandag 11 mei weer geopend. Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Cursussen & workshops

Online Cursusaanbod

Welkom bij ons online cursusaanbod! Hier vind je een overzicht van de cursussen en workshops die je online kunt volgen. 

Heb je een tip voor een online cursus of wil je graag iets online volgen? We zijn volop in ontwikkeling dus laat het ons weten via cursus@rozet.nl 

Introductieworkshop Adobe Indesign

Dinsdag 12 mei 20.00 - 21.00 uur
Gratis

Wil jij graag leren hoe je met het Adobeprogramma Indesign een advertentie, ansichtkaart, folder of nieuwsbrief ontwerpt? Of zelfs een boek of e-book? Zou je er wel een cursus voor willen volgen, maar twijfel je nog of Indesign iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze gratis workshop van 1 uur. In de workshop laat docent en grafisch ontwerper Henk-Jan Panneman je kennismaken met het programma. Je krijgt informatie, ziet voorbeelden en je kunt vragen stellen. Voor deze workshop is het niet nodig om een Indesign account te hebben.

Je kunt je aanmelden via cursusadministratie@rozet.nl. Deelname aan deze online introductieworkshop is gratis!

Tip: wil je graag met Indesign verder? Meld je dan aan voor de online cursus die we aanbieden op de dinsdagavonden van 12 mei t/m 30 juni. De kosten hiervan bedragen €150,00

Cursus NGT (Nederlandse gebarentaal)

12 mei t/m 16 juni - 19.00-20.00 uur
6 lessen

Gebarentaal is hot en Irma Sluis, ‘s lands bekendste doventolk, heeft nu de status van een ware popster veroverd. Wat is er nou leuker dan het leren van een nieuwe taal! En superhandig als je moet communiceren op afstand en iets meer wilt kunnen dan een duimpje omhoog.

Nederlandse gebarentaal is een officiële taal die gesproken wordt door zowel doven als doventolken en wordt toegepast in het onderwijs, zorg en in het dagelijkse leven.

Deze online cursus wordt verzorgd door Tom Uittenbogert, docent NGT, hij is doof dus een native speaker. Klik hier voor meer informatie over Tom Uittenbogert. Tijdens deze cursus is ook een tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig, voor als je vragen wilt stellen.

In deze cursus leer je gebarentaal aan de hand van een aantal thema’s zoals: Wie bent u? Wat is uw nationaliteit? Wat is uw beroep? Familie, gezinssamenstelling en vrienden, kleding en kleuren, dagen en maanden, boodschappen en eten en huis en tuin.

Je hebt voor deze cursus geen voorkennis nodig van gebarentaal. Meld je aan via cursusadministratie@rozet.nl en je ontvangt de benodigde informatie en een deelnamelink voor de cursus.

Online cursus Adobe Indesign

19 mei t/m 7 juli - 19.30-22.00 uur
8 lessen van 2,5 uur - €150,00

Wil je leren hoe je een advertentie, ansichtkaart, folder, brochure, nieuwsbrief, magazine, boek en e-boek ontwerpt? Met de cursus Adobe InDesign leer je zelfstandig communicatiemiddelen te maken die geschikt zijn voor professioneel drukwerk!

De cursus is bedoeld voor praktische mensen zoals zzp’ers, creatieve mkb’ers, pr-medewerkers of mensen die zich oriënteren op werk in de grafische sector.

LET OP:

Het gaat hier om een online cursus. Je werkt op je eigen computer terwijl je (ook via de computer of via je telefoon) de lessen volgt in het digitale leslokaal. Het is voor de cursus dus noodzakelijk om Adobe Indesign te hebben. De kosten daarvan zijn voor eigen rekening. Sinds Adobe werkt met de Creative Cloud kun je je abonneren op Indesign, waarbij je 7 dagen gratis gebruik kunt maken van het pakket, en eventueel na die 7 dagen zonder verplichting weer op kunt zeggen. Meer informatie over de verschillende abonnementsvormen vind je op de site van Adobe.

Meer informatie en aanmelden