Rozet is hét middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten.  

Over rozet 0


Bestuursverslag 2017

Het bestuursverslag 2017 van Rozet bekijk je hier


ROZET, springplank voor de stad

Om een beeld te krijgen bij onze koers, zoals beschreven in ons strategisch beleidsplan 2018-2020 ‘ROZET, springplank voor de stad’, hebben we een film gemaakt. De essentie voor ons is “Je kunt meer dan je denkt”. Wij hebben zin om de eerste sprongen op de springplank te maken en nodigen iedereen uit om met ons mee te doen!

Cultuur, kennis en educatie

Rozet is het podium voor activiteiten, gericht op maatschappelijke en duurzame ontwikkeling en de creatieve industrie van Arnhem. Lezingen, cursussen, workshops, debatten, presentaties, optredens en tentoonstellingen maken Rozet tot een levendig knooppunt.

Over rozet 3

Werken, ontmoeten en ontspannen

Naast de vele activiteiten is Rozet dagelijks geopend voor bezoekers. Met op elke verdieping werkplekken, knusse zitjes, stroompunten en gratis wifi is Rozet dé plek om te werken, te ontmoeten en te ontspannen.

over rozet 5

Bewoners

Rozet werkt samen met haar bewoners om kennis, netwerk en ervaring te delen. Samen bouwen we aan een plek die jou uitnodigt om te leren, te beleven en je te ontplooien. Je vindt er de Bibliotheek, Kunstbedrijf, Volksuniversiteit, Erfgoedcentrum en meer.

Verhuur en evenementen

Rozet biedt ruimte voor iedereen die iets wil organiseren. Van een vergadering tot een groots evenement: team Verhuur en evenementen denkt graag met je mee.


Rozet verruimt je blik!

Bekijk de sfeervideo, gemaakt door Omroep Gelderland! #ditismijngelderland