1. Home
  2. Zakelijk

Trainingen voor professionals

Of je nu MKB-ondernemer bent, ZZP-er of in loondienst werkt, het is altijd goed om je te blijven ontwikkelen. Rozet is er voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor werken we samen met netwerkdocenten. Topdocenten met kennis van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Hieronder een selectie van relevante cursussen en workshops voor professionals. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of wil je meer informatie over een cursus of training? Neem dan contact op met de cursusadministratie via: 026-3543100 of via cursusadministratie@rozet.nl

Nieuwsbrieven maken met Mailchimp

In één keer al je relaties en geïnteresseerden op de hoogte brengen van jouw nieuws? Met Mailchimp maak je (zakelijke) nieuwsbrieven die passen bij jouw huisstijl en die goed te lezen zijn op smartphone, tablet en PC.

Datum: 12 mei 2022
Tijd: 19:00 - 22:00
Locatie:  Rozet Centrum
Aantal lessen: 1
Prijs: € 36,-

Meer informatie

Intuïtief en natuurlijk leiderschap

Als je van nature sensitief en intuïtief bent, dan kan het een uitdaging zijn om in deze rationele maatschappij in je kracht te blijven. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat je er nog niet uit haalt wie je in wezen bent. En je weet dat je in andere dingen goed bent dan rationele mensen. Mogelijk werk je liever op je gevoel, dan dat je plannen maakt en managet op verwachtingen. Je bent geen hoofd mens! Maar hoe zet je JOUW kracht in? Hoe kom je tot je recht in je werk? Hoe kan je jezelf verwezenlijken in je werk?

Datum: 16 mei 2022
Tijd: 19:00 - 21:30
Locatie: Rozet Centrum
Aantal lessen: 3
Prijs: € 75,-

Meer informatie

Personal branding: voor ondernemers en ambitieuze professionals

Als jij de droom hebt om als ondernemer of ambitieuze professional echt impact te maken, dan is het slim om jezelf te positioneren. Maar hoe doe je dit authentiek? En hoe val je op in een overvolle markt?

Het vertellen van je eigen verhaal is tegenwoordig essentieel als je je startende bedrijf positioneert in de markt. Wat maakt jou onderscheidend en relevant ten opzichte van de rest van de markt? In deze workshop leer je jezelf onderscheiden EN hoe je hier ook echt iets mee bereikt.

Datum: 23 mei 2022
Tijd: 19:00 - 21:00
Locatie: Rozet Centrum
Aantal lessen: 1
Prijs: € 20,-

Meer informatie