Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Rozet bij je thuis

Boekentips van Joke

Joke is voorleesconsulent bij Rozet. De komende weken deelt ze op deze pagina boeken die leuk zijn voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Veel voorleesplezier!

Monsterboek 

Alice Hoogstad

Een meisje tekent in een zwart-witte stad allerlei kleurrijke monsters op muren, huizen en straten. De monsters komen tot leven en brengen kleur en chaos in de stad. Tekstloos prentenboek met fantasierijke prenten in zwart-wit en kleur.

Raad eens hoeveel ik van je hou

Sam McBratney & Anita Jeram

'Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen. Raad eens hoeveel ik van je hou?'

Hazeltje en Grote Haas willen elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop.

Alles in de wind 

Mies van Hout

De meeste kinderen vinden het heerlijk om liedjes te zingen. In dit boek vind je allemaal liedjes over varen en de zee. 

Heb jij misschien olifant gezien?

David Barrow

Een jongetje speelt verstoppertje met een olifant. Het jongetje telt tot tien en de olifant gaat zich verstoppen. dat kan hij HEEL ERG goed, waarschuwt hij nog. En hij krijgt gelijk! 
Een boek over verstoppertje spelen, groot en klein en vriendschap. 

Een verrassing voor Kikker /
Klein mannetje vindt het geluk

Max Velthuijs

Dit keer twee boeken van Max Velthuijs in de spotlights. Beide boeken gaan over lente, vriendschap, bloemen en vooral... veel geluk.