Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Rozet in de wijk
  3. 55plus
  4. AFCC Partners

Zorgorganisatie DrieGasthuizenGroep, Arnhem Noord

DrieGasthuizenGroep zorgt voor mensen met een zorgvraag met een compleet pakket: thuiszorg, wonen, huishoudelijke- en gemaksdiensten, zorg- en verpleegdiensten en een behandel- en expertisecentrum voor ouderen met complexe gezondheidsproblemen.

De Extra Services van de DrieGasthuizenGroep organiseren activiteiten voor bewoners van de woonzorgcentra en huurders van de zorgvriendelijk appartementen om ouderen te verbinden en eenzaamheid te verminderden. Door het betrekken van de deelnemer bij de activiteiten wordt ook de mogelijkheid aangeboden om actief te zijn in de rol van mantelzorger. De culturele activiteiten kunnen heel divers worden aangeboden, zowel op de locaties, als uitje of bij de oudere thuis.

DrieGasthuizenGroep vindt cultuur belangrijk omdat men door culturele activiteiten wordt meegenomen in heden en verleden. Door de activiteiten aan te bieden in zorgappartementencomplexen worden de bewoners van de woonzorgcentra, de huurders van de appartementen en de ouderen uit de wijk in de gelegenheid gesteld elkaar te ontmoeten, waardoor hun belevingswereld wordt vergroot. Ambitie: over 5 jaar kan elke oudere van Arnhem (Noord) deelnemen aan een diversiteit aan verschillende culturele activiteiten.