Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Rozet in de wijk
  3. 55plus
  4. AFCC Partners

SWOA

De welzijnsorganisatie voor ouderen in Arnhem levert diensten en activiteiten opdat ouderen in Arnhem zelfstandig kunnen blijven functioneren. SWOA werkt met 550 vrijwilligers en 30 beroepskrachten.

SWOA gelooft dat ieder mens in staat is zijn leven te leiden zoals hij dat zelf wil, ook al is die mens wat ouder. Soms kan iemand het even niet meer alleen en heeft hulp nodig. SWOA stimuleert de oudere om te kijken naar mogelijkheden en kwaliteiten en deze ook te gebruiken. SWOA werkt met inhoudelijke speerpunten waaronder activering door participatie in kunst en cultuur. De activering varieert van zelf actief bezig zijn met kunstzinnige activiteiten, muziek maken, samen creëren tot met elkaar een voorstelling of exposities bezoeken.

SWOA wil de participatie van ouderen in kunst en cultuuractiviteiten vergroten. Zowel door bestaande mogelijkheden te continueren, als door meer mensen te bereiken door op meer locaties actief te zijn. Daarnaast innoveren door te experimenteren met nieuwe vormen en andere partners. SWOA heeft expertise in het bereiken van kwetsbare ouderen en biedt laagdrempelige toegang tot activiteiten.

Activiteiten

Het duurt nog even maar maandag 25 november gaan we weer starten met een nieuwe reeks van FOREVER YOUNG, de plek waar jong en oud ontmoet! Fotografie staat centraal samen met jong en oud werken we toe aan een echte foto expositie.

Hou jij van fotografie of wil je dit nog graag leren? Geef je dan snel op en stuur een mail naar s.janssen@rijnstad.nl. Voor iedereen vanaf 12 jaar.