1. Home
  2. Rozet in de wijk
  3. Nieuws & agenda

Kunstcafé in Rozet: College in januari

09-01-2020 -

Wellicht heeft u al een lezing gevolgd van Willem Geene met de titel Kunst, Religie en Bewustzijn. Na afloop bleek er behoefte te zijn aan verdere verdieping van dit onderwerp. In overleg met Willem zijn drie data vastgesteld waarin hij verder op dit onderwerp zal ingaan. Thema van de colleges is: 'Bewust Worden'

Willem heeft zijn leven gewijd aan een onderzoek over wat het betekent mens te zijn. Hiervoor reisde hij door Europa, Amerika en India. Zo kwam hij in contact met een groot aantal spirituele meesters. Hij nam deel aan tientallen trainingen, cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ook heeft hij vele meditatie technieken bestudeerd en een bibliotheek aan boeken gelezen over deze onderwerpen. Net zolang tot het kwartje viel voor hem. Hij zegt over dat moment:
 
`Het inzicht dat de hele werkelijkheid, zoals die zich aan mij voordeed, gebaseerd was op gedachten waarvan ik de bron was maakte mij volledig vrij. Ik maakte een verschuiving, waardoor angst en leegte plaatsmaakten voor een heldere en neutrale waarneming. Ik hoefde nergens meer heen. Ik hoefde niet meer te veranderen. Een reis die ooit begonnen was als zoektocht naar geluk werd vanaf dat moment een voortdurende uitbreiding en verdieping van bewustzijn`.
 
Willem neemt u in deze colleges mee op een spannende zoektocht naar wat ons tot mens maakt en wat het betekent om mens te zijn.

Praktische informatie

Data: 9 januari, 23 januari en 6 februari 2020
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Rozet
Totaal kosten: € 27,-

Aanmelden vóór 9 december bij de projectleider via ineke.tegelaar@rozet.nl of 06 22959080.
Na aanmelding krijgt u een bevestiging met daarin meer info.
De colleges gaan alleen door bij voldoende belangstelling.

Delen op social media