Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Rozet in de wijk
  3. Nieuws & agenda

Ontdekkingstocht door de Gelderse geschiedenis

27-03-2019 -

Op woensdag 27 maart gaan we weer On Tour. Dit keer is onze reisleider René Arendsen, bekend van het TV programma Ridders van Gelre van Omroep Gelderland.

Was u bij het Kunstcafé afgelopen november waar René Arendsen te gast was? Tijdens Kunstcafé On Tour gaan we op bezoek bij een aantal plekken die hij destijds in zijn presentatie besprak. We bezoeken onder meer: Roermond, (Kerk, Stadhuis), Montfort (graftombe), Wassenberg (kasteeltoren) en Erkelenz (Stadsarchief).

We vertrekken om 9.00 uur vanuit Arnhem en zijn rond 19.00 uur terug. De kosten voor deze dag zijn €60,-. Dit is inclusief bus, toegangstickets, 1x koffie of thee en reisleiding.

De reis gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

U kunt zich vanaf nu aanmelden via Ineke.tegelaar@rozet.nl of 06-22959080

Alle aanmelders krijgen uiterlijk medio maart bericht over het al dan niet doorgaan van de Tour. Wanneer de Tour doorgaat ontvangen zij ook nadere info met het precieze programma en de wijze van betalen.

Delen op social media