Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Rozet in de wijk
  3. Nieuws & agenda

Op zoek naar ambassadeurs

01-10-2019 -

Op dinsdag 1 oktober, van 16.00u tot 18.00u is er in Rozet een bijeenkomst voor vrijwilligers en belangstellenden over Arnhem Age Friendly Cultural City: Het Bruist aan de Rijn.

Binnen dit project van het Fonds voor Cultuurparticipatie, gesteund door de gemeente Arnhem, proberen we ouderen een mooie ervaring te bezorgen met kunst en cultuuractiviteiten. Hiervoor willen we zo veel mogelijk ouderen in Arnhem bereiken en daarvoor hebben we uw hulp nodig!

We zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers die met een persoonlijk en warm contact het project willen uitdragen naar moeilijk bereikbare ouderen. Het blijkt namelijk dat zij zich het beste laten enthousiasmeren door persoonlijk contact van een vertrouwde gezicht. Met dit feit willen wij ambassadeurs inzetten om deze groep te boeien en binden aan het rijke kunst en cultuuraanbod van Arnhem.

Om dit onder de aandacht te brengen organiseren wij een bijeenkomst waarop we het over het ambassadeurschap gaan hebben. Het belooft een mooie middag te worden waarin kennismaking, informatie, plezier en inspiratie centraal staan. We kunnen ons goed voorstellen dat u wil weten wat dat ambassadeurschap nou precies inhoudt. Op deze middag gaan wij u helemaal bijpraten. Dit doen we interactief, omdat we ook erg benieuwd zijn naar uw inbreng.

Bij interesse kunt u zich aanmelden bij Ineke Tegelaar via ineke.tegelaar@rozet.nl In september zal er meer informatie bekend zijn over het programma, maar voor nu zou het al heel fijn zijn als u de datum vast in uw agenda wilt noteren.

Delen op social media