1. Home
  2. Rozet in de wijk

Wijkatelier

Iedere donderdagavond vindt in het Inloophuis aan de Van Slichtenhorststraat (Sint Marten) het Wijkatelier plaats. Hier kun je jezelf ontplooien door het maken van kunst. Iedereen mag meedoen. 

 

 

Haal het beste uit jezelf!

Het Wijkatelier helpt je het beste in jezelf te ontdekken door gratis lessen in beeldende kunst aan te bieden. Kom samen met andere bewoners op donderdagavond werken aan je eigen kunstwerk. Iets dat alleen uit jouw handen kan komen. Je wordt hierbij ondersteund door professionele kunstenaars uit de wijk.

Coördinatrice Berengaria Liedmeier: “Wijkatelier Sint Marten Klarendal wil een verrijking van de wijk zijn door woners en werkers de mogelijkheid te bieden zich artistiek te ontplooien. De resultaten daarvan worden gebruikt om de wijk te verfraaien en een geschiedenis in beeld van de wijk te ontwikkelen. ‘De Wijk’ in de visie van Wijkatelier Sint Marten Klarendal, heeft de vorm van een octopus. Sint Marten en Klarendal vormen het hoofd van de inktvis, haar tentakels reiken tot overal waar warme en betekenisvolle betrekkingen met anderen die brengen.”