Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Rozet in de wijk

Wijktheaterweekend

Muziektheater de Plaats maakte in 2018 van en voor bewoners een vrolijke verrassende en avontuurlijke wijktheatertour. In 2019 komt het vervolg. De start is na de zomer!

Wijktheater 2018

Het Arnhemse Broek kwam op 15, 16 en 17 juni 2018 tot leven met een onvergetelijk wijktheaterweekend 'In de wijk'. 

Cultuurmakelaar Lidwin van Grunsven van Rozet kijkt terug op een fantastisch weekend. Het kwam tot stand dankzij Muziektheater De Plaats en veel betrokken bewoners via o.a. deelnemers aan het project Broek in de Pan, de Symfonie en vrijwilligers via Rijnstad, kinderen van de Paulusschool en hun lievelingsplekken, locaties in de wijk zoals Stichting 't Broek Omhoog, De Kansen (fabriek), het Torentje van de RIBW, achtertuinen van bewoners en scouting. En onnoembaar veel anderen. Er is enorm mooi gebruikt gemaakt van de kwaliteiten van spelers en locaties.

De kaartverkoop, de bar, de locatiedirecteuren, de publieksbegeleiders - iedereen straalde!