Sint Spelen Social Media

 

Sint Spelen Rozet

Sinterklaas en zijn pieten zijn vanaf 17 november weer in Arnhem! Natuurlijk komen ze ook langs bij Rozet en de Historische Kelders. Komen jullie ook op bezoek om het nog gezelliger te maken? 

Kom een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas, doe mee met de stokpaardenrace, stem op jouw favoriete pepernoot tijdens de pepernoten proefwedstrijd, ontmoet Sinterklaas en de pieten en ga met ze op de foto, leer een coole pietendans en doe mee met nog veel meer creatieve en gezellige activiteiten tijdens de Sint Spelen Rozet.

Data en tijden:

Zaterdag 17 november – 13:00-17:00 uur
Woensdag 21 november – 13:00-17:00 uur
Vrijdag 23 november – 13:00-17:00 uur
Woensdag 28 november – 13:00-17:00 uur
+ Scholen zijn van harte welkom in de ochtend op 21, 23 en 28 november. Tickets kopen

Koop voor slechts € 2,50 p.p. via dit formulier je kaartje voor de gezellige Sint Spelen. Let op! Koop kaartjes voor het totaal aantal personen (kinderen én volwassenen) die deelnemen aan de Sint Spelen Rozet. Volwassenen krijgen met hun kaartje ook een heerlijk kopje koffie of thee van Dichtbij.

De Sint Spelen Rozet is gratis voor Gelrepashouders. Op vertoon van je Gelrepas bij de entree, krijg je een gratis kaartje.

 

Intocht Sinterklaas 17 november
Naast de Sintspelen is Rozet op zaterdag 17 november de eindlocatie van de intocht. Kijk voor meer informatie over de Intocht Arnhem op www.sinterklaasarnhem.nl.
Buiten op het Bartokplein hebben we deze middag een groot feest! Rond 15:20 uur verwachten we Sinterklaas. Vantevoren zijn er een hoop leuke optredens van o.a. Dansschool de Vloer. Kom en mis het niet!

intocht17112018

 

Maak een Sint Nicolaas Stilleven
De schilder Dick Ket maakte in 1933 het beroemde Sint Nicolaasstilleven. Kom helemaal in de Sinterklaasstemming en maak net als Dick Ket je eigen Sint stilleven. Deze activiteit is voor jong en oud!

Locatie: Erfgoedcentrum Rozet
Datum: 1 november t/m 9 december 2018
Tijd: Tijdens openingstijden van hetErfgoedcentrum
Kosten: Gratis

Voor de grote mensen
In de hal van Rozet vind je van 10 november t/m 9 december oude sinterklaasboeken uit de bijzondere collecties van het Erfgoedcentrum. Op de ramen van de hal van Rozet staan sinterklaasgedichten geschreven: vanaf 1810 tot aan drs. P. en nu.