1. Home

Sinterklaas in Rozet

11-11-2021 -

Zaterdag 13 november is het dan eindelijk zover! Sinterklaas is dan weer in het land. Zaterdag om 18.00 uur zal Sinterklaas samen met zijn pieten ook Rozet bezoeken. Spannend! Wij hebben er erg veel zin in jij ook? Heb jij dan zin om samen met ons een leuk pietendansje voor te bereiden? Zorg er dan voor dat je om 17.45 uur voor Rozet staat. Tot dan! 

Daarnaast organiseren we ook dit jaar weer leuke activiteiten waar jij aan mee kan doen. Zien we jou snel?

Toen Sinterklaas nog jong was

We gaan terug in de tijd. Naar lang geleden, toen Sinterklaas nog jong was. De kachel nog gestrookt werd met kolen, kinderen samen in 1 bed sliepen en er nog geen internet, TikTok of YouTube was en er alleen brieven werden geschreven aan Sinterklaas. Meisje piet heeft namelijk een heel bijzondere wens. Sinterklaas heeft een idee bedacht om haar wens uit te laten komen. Ben jij ook zo benieuwd naar het verhaal en de wens van meisje Piet? Kom dan naar een van de Rozet vestigingen om het verhaal te beleven.

Vanaf zaterdag 20 november tot vrijdag 3 december!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

De slaapkamer van Sinterklaas

Tot en met 5 december logeert Sinterklaas weer in Rozet. Vanuit hier kan Sinterklaas alles goed in de gaten houden. Ben jij benieuwd naar de slaapkamer van Sinterklaas? Bezoek dan tijdens één van de voorstellingen ook de kamer van Sinterklaas! Hij vindt het ook super leuk om een brief en/of tekening te ontvangen. Heb jij ook een tekening, een wensenlijstje of een brief voor Sinterklaas? Stop hem dan in de speciale brievenbus op zijn kamer.

Kom jij de kamer snel bezoeken?

Schoentje maken en zetten

Kom je zelfgemaakte schoentje zetten bij Rozet! Bij al onze vestigingen kun je een kleurplaat van een schoentje ophalen. Kleur hem in, knutsel de schoen in elkaar en zet hem vervolgens bij een van onze vestigingen (met je naam erop!). Grote kans dat een van de pieten jouw schoentje vult met iets leuks. 

Speurtocht Sinterklaas in Rozet centrum

De Sint en zijn pieten hebben een leuke en uitdagende speurtocht voor jou bedacht! Kom dus snel naar Rozet om mee te doen aan de speurtocht.

 

Sinterklaasboeken lezen

Wil je graag boeken over Sinterklaas lezen? Wij hebben de leukste boeken voor je op een rijtje gezet. 

Delen op social media