Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home

Sint Spelen in Rozet

14-11-2020 -

Vanaf 14 november is Sinterklaas weer in Arnhem. Er is dit jaar geen feestelijke intocht, maar de Sint Spelen in Rozet gaan wel door. Aangepast en kleinschalig, want de veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Kom jij ook? 

Toen Sinterklaas nog jong was

Dit jaar is tijdens de Sint Spelen een leuke theatervoorstelling te zien in Rozet. We gaan terug in de tijd, naar lang geleden, toen Sinterklaas nog jong was. Luister je ook mee naar dit magische Sinterklaasverhaal? Een verhaal van Maaike Broos en Sjaan Flikweert, uitgevoerd in samenwerking met theaterstudenten van Rijn IJssel.

Voor wie: kinderen tussen 4-12 jaar
Waar: Historische Kelders, ingang via Rozet Centrum 
Kosten: € 2,50 p.p. 

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande linkjes. 

Let op: vanwege de coronamaatregelen mogen alleen kinderen alleen mee op reis. Zijn de kinderen nog te jong om alleen te gaan? Dan kan er maximaal één ouder per gezin mee.   

Zaterdag 28 november 10.00 - 10.40 uur VOLGEBOEKT
Zaterdag 28 november 11.00 - 11.40 uur Aanmelden
Zaterdag 28 november 12.00 - 12.40 uur Aanmelden
Zaterdag 28 november 14.00 - 14.40 uur VOLGEBOEKT
Zaterdag 28 november 15.00 - 15.40 uur Aanmelden
Zaterdag 28 november 16.00-16.40 uur Aanmelden

 

Tip voor ouders: 
Lezing Van Sint naar Kind

26 november | 11.00-12.00 uur | Rozet Centrum

Hoe zit het nou eigenlijk écht met Sinterklaas? Deze lezing geeft je tips en tricks hoe je dit op een liefdevolle manier aan je kind vertelt. Een manier waarop je niet iets afneemt, maar juist iets toevoegt aan de feestbeleving. 

De lezing van Marlies Martens (moeder, storyteller en schrijver van het boek 'Van Kind naar Sint') staat in het teken van ouderschap en positieve psychologie en behandelt  het inzetten van verhalen tijdens de opvoeding. Meld je snel aan! vol= vol.

AANMELDEN

De slaapkamer van Sinterklaas

Van 14 november t/m 5 december logeert Sinterklaas weer in Rozet. Vanuit hier kan Sinterklaas alles goed in de gaten houden. Sinterklaas vindt het leuk om post en tekeningen te ontvangen. Heb jij ook een tekening, een wensenlijstje of een brief? Stop hem dan bij Rozet in de speciale brievenbus. Je kan hem ook per post naar Sinterklaas sturen. 

Postadres:
De slaapkamer van Sinterklaas
Postbus 1168
6801 ML Arnhem

Locatie brievenbus 
Rozet Centrum, Kortestraat 16, Arnhem  

De geheime intocht van Sinterklaas

Bekijk hier de film 'De Geheime intocht van Sinterklaas'.

Schoentje maken en zetten

Kom je zelfgemaakte schoentje zetten bij Rozet! Bij al onze vestigingen kun je een kleurplaat van een schoentje ophalen. Kleur hem in, knutsel de schoen in elkaar en zet hem vervolgens bij een van onze vestigingen (met je naam erop!). Grote kans dat een van de pieten jouw schoentje vult met iets leuks. 

Raamtekeningen maken

Wil jij de ramen thuis versieren met pakjes en andere leuke Sinterklaastekeningen? Maar vind je het moeilijk om te beginnen? Maak dan gebruik van de raamtekeningen die Museum Arnhem heeft gemaakt. 

Klik op het linkje hieronder om de raamtekeningen te downloaden, print ze uit en ga lekker tekenen!

Raamtekeningen downloaden

Sinterklaasboeken lezen

Wil je graag boeken over Sinterklaas lezen? Wij hebben de leukste boeken voor je op een rijtje gezet. 

De Sint Spelen zijn mede mogelijk gemaakt door:

Delen op social media