Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

In verband met het corona-virus, zijn alle Rozet-vestigingen tot en met maandag 6 april 2020 gesloten. Klik hier voor meer informatie
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Evenementen

Doe mee met The JAM 2019

Theater aan de Rijn en Rozet nodigen jou uit voor de eerste editie van The JAM. Ben je tussen de 16 en 36 jaar oud? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Heb je zin om de vloer op te gaan en samen met anderen een presentatie te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onder leiding en begeleiding van danser/maker Fernanda Silva (danscollectief Arnhemse Meisjes en The Groovy Project) en danser/muzikant Ruben Chi (Chetto Funk Collective en Blaze The Show) ga je vijf dagen lang de studio in van Theater aan de Rijn. Hierin staat centraal het ontmoeten van andere makers, je passie verdiepen en je kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers werk je toe naar een presentatie. Wat het gaat worden en hoe het er uit komt te zien, is nog onbekend.

The JAM
Studio: Maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
Presentatie: Vrijdag 23 augustus en zondag 8 september
Locatie: Theater aan de Rijn
Kosten: € 50,- (incl. lunch)

 

De deadline voor aanmeldingen is inmiddels verstreken. Uiterlijk 15 juli maken we bekend wie mee mag doen met The JAM.

Voorwaarden voor deelname aan The JAM.

  • Je bent bereid € 50,- te betalen voor deelname (inclusief lunch).
  • Je bent van 19 tot 23 augustus 2019 beschikbaar, ook op vrijdag 23 augustus 2019 (uitvoering voor genodigden en publiek) en op zondag 8 september 2019 (uitvoering op Bartokplein Bruist).
  • Aanmeldformulier heb je naar waarheid ingevuld.
  • Er kunnen geen rechten worden ontleend bij deelname aan The JAM.