Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Evenementen

JAM je mee? 

Wil jij deze zomer niet stilzitten? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Wil je een week lang ervaren hoe het is om in een theater aan de slag te gaan? Wil je je talent verdiepen en uitwisselen met anderen? Passie. Professionaliteit. Avontuur. 


Theater a/d Rijn en Rozet staan in deze tijd niet op pauze, maar blijven kunst maken. We experimenteren met nieuwe manieren van theatermaken in deze coronatijd. Dat doen we graag met jou!

Ben je tussen de 16 en 36 jaar oud en houd je van muziek maken of performen, op welke manier dan ook? Meld je dan aan voor The JAM!  

Onder leiding en begeleiding van Wensley Piqué (theatermaker en poppenspeler, De Nieuwe Oost) ga je in augustus vijf dagen lang de studio van Theater a/d Rijn in. Centraal staat het ontmoeten van andere makers, je passie verdiepen en je kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers ga je de JAM aan en deel je de uitwisselingen, experimenten en ervaringen met een klein publiek 

Wensley Piqué is een Arnhemse performer, choreograaf, poppenspeler en theatermaker. Ook is hij dans- en theaterdocent. Wensley houdt zich voornamelijk bezig met verbinding: verbinding tussen mensen, tussen hemzelf en anderen, en tussen mens en de natuur. Hij is nieuwsgierig naar het verhaal van de ander. Tijdens The JAM wil hij werken met het thema 'Eerste Indruk': Hoe zuiver is jouw eerste indruk. Is er ruimte voor een tweede indruk of een derde?

klik hier voor een interview met Wensley. 

The JAM 
Studio: maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus van 10.00 tot 17.00 uur 
Presentatie: vrijdag 21 augustus 
Locatie: Theater aan de Rijn 
Kosten: € 50,- (incl. lunch) 

The JAM is een project van Rozet & Theater a/d Rijn. 

Meld je nu aan!

Vul vóór zondag 12 juli het onderstaande aanmeldformulier in en geef aan waarom jij graag mee wil doen. Uit de aanmeldingen maken wij een selectie van 8 deelnemers. Op 15 juli laten we je weten of je meedoet met The JAM.

Voorwaarden voor deelname aan The JAM:

  • Je bent bereid € 50,- te betalen voor deelname (dit is inclusief lunch). 
  • Je bent elke dag van 17 tot 21 augustus 2020 beschikbaar (ook op vrijdag voor presentatie met genodigden en publiek). 
  • Aanmeldformulier heb je naar waarheid ingevuld. 
  • Je houdt je gedurende de week aan de geldende corona-maatregelen. 
  • Er kunnen geen rechten worden ontleend bij deelname aan The JAM. 

Schrijf hieronder je motivatie waarom juist jij moet meedoen aan The JAM 2020

Wil je je motivatie kracht bij zetten met foto- en filmmateriaal? Dan kun je deze via wetransfer opsturen naar communicatie@rozet.nl onder vermelding van The Jam en je naam.