Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Activiteiten
  3. Evenementen

The JAM 2021 RE CON ACT

JAM je mee? 

Wil jij deze zomer niet stilzitten? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Wil je een week lang ervaren hoe het is om in een theater aan de slag te gaan? Wil je je talent verdiepen en uitwisselen met anderen? Ben je tussen de 16 en 36 jaar oud en houd je van muziek maken of performen, op welke manier dan ook? Meld je dan aan voor The JAM!

We mogen weer, de wereld gaat weer open. Toch kunnen we niet meer terug naar hoe het was. De pandemie heeft ons veranderd. Maar hoe? Staan wij niet dichter bij onszelf dan wij ooit hebben gedaan? Wat hebben we gemist? Wat hebben we niet gemist? Wat neem je mee, wat laat je achter? Dit is het vertrekpunt tijdens The JAM 2021.

RE CON ACT

rec
recon
reconnect
connect
con
act

Onder leiding en begeleiding van Davey Bakker en Ivo Rodrigues ga je vijf dagen lang de zaal van Theater a/d Rijn in. Centraal staat het ontmoeten van andere makers, je passie verdiepen en je kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers ga je de JAM aan en deel je de uitwisselingen, experimenten en ervaringen met een klein publiek.

Davy Bakker & Ivo Rodrigues

Davey Bakker (1993) is choreograaf, filmmaker en oprichter van het interdisciplinaire collectief Zuhause. Op 11 jarige leeftijd startte hij met de vooropleiding, HAVO voor muziek en dans en vervolgde dit met een Bachelor Uitvoerend Dans aan Codarts, Rotterdam, waar hij in 2014 afstudeerde.

Davey zoekt in zijn werk naar creatieve verbindingen. De noodzaak om te bewegen is essentieel; principes als actie-reactie, impact-herstel en successieve bewegingen zijn daarbij het uitgangspunt. Davey creëert werk dat ongelimiteerd, dynamisch en kleurrijk is.

Ivo Rodrigues (1988) is bekend als ivoquest, DJ en organisator v.a. Bisquits, Ravetrain, Café de Kroeg, Stan&CO en Illmatic Blockparty. Daarbij is hij mede-vaandeldrager van de Arnhemse hiphop movement #voorArnhem.

Als maker is hij autodidact in de kunst zonder grenzen wat hem een alleskunner maakt. Van vuurspugen tot VJ, van grafisch ontwerp tot graffiti. Ivo is iemand die geen mogelijkheid laat liggen om zich te creatief uiten met een flinke ervaring aan skills.

Aanmelding gesloten

De inschrijfperiode The JAM 2021 sloot op 12 juli om 13.00 uur. Op 14 juli a.s. laten we je weten welke kandidaten er dit jaar meedoen. Houd deze pagina en onze social mediakanalen in de gaten voor de belangrijkste ontwikkelingen en het laatste nieuws.

 

The JAM 

RE CON ACT

Studio: maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september van 10.00 tot 18.00 uur
Presentatie: vrijdag 3 september tijdens de Arnhemse Uitnacht
Locatie: Theater aan de Rijn
Kosten: € 50,- (incl. lunch)
Deelname: maximaal 12 personen o.v.b. van de maatregelen

 

The Jam 2020: terugblik in video

The JAM

is een initiatief van Rozet en Theater a/d Rijn waarin jonge, gepassioneerde creatievelingen (16-36 jr) vanuit verschillende kunstdisciplines de ontmoeting met elkaar aangaan om hun talent te verdiepen en hun basis te verbreden.