Middenin de stad biedt Rozet een unieke locatie voor een vergadering, evenement of workshop. Rozet verruimt je blik!

Verhuur 1

Rozet verruimt je blik

Rozet is hét middelpunt voor kennis, cultuur en educatie. Hier kun je als huurder volop van profiteren. Maak van jouw bijeenkomst een bijzondere beleving! Laat je inspireren door de exposities langs de trappen, bewonder het uitzicht op het panoramaterras of ga gewoon eens zitten op Plein op 3 om de beweging van het pand in je op te nemen.  

Ook is het mogelijk om je bezoek extra speciaal te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons heldenarrangement, een rondleiding door het Erfgoedcentrum, een creatieve workshop of een workshop onder begeleiding van een van onze bewoners.

Standaard meer dan standaard:

Rozet is een multifunctioneel, duurzaam en vernieuwend gebouw, waarin bijna alle ruimtes geschikt zijn voor verhuur. Zo biedt Rozet voor elke bijeenkomst – groot of klein – de geschikte locatie en faciliteiten. En met de juiste (technische) ondersteuning en catering geniet je van een zorgeloos verblijf.

verhuur 2

Van alle gemakken voorzien

Een verblijf in Rozet kan zo simpel of uitgebreid zijn als je zelf wenst. De catering voor je bijeenkomst ligt bij verschillende cateraars in goede handen. Daarnaast is het mogelijk om parkeerplekken te reserveren en hotelovernachtingen bij Holiday Inn Express te boeken.

Team Verhuur en evenementen

Elke aanvraag krijgt persoonlijke aandacht zodat de bijeenkomst gaat zoals jij dat wenst. Ons team staat altijd paraat: voor, tijdens én na de bijeenkomst. Jouw beleving is voor ons het allerbelangrijkst.

Neem direct contact met ons op via:
026 - 3543 521
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.