Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

We zijn weer geopend! Kijk op deze pagina www.rozet.nl/corona voor het laatste nieuws, onze openingstijden en belangrijke informatie over onze maatregelen.
  1. Home

Video

Rozet is er voor iedereen, en dat betekent dat we ook veel in en rond onze locaties in Arnhem centrum, Presikhaaf en Kronenburg doen voor bewoners van Arnhem.

Veel mensen kennen ook van de bibliotheek, maar ook de volksuniversiteit (inmiddels: Rozet Cursussen en Workshops genaamd) en het Erfgoedcentrum maken deel uit van de Rozet organisatie. Daarnaast zijn we ook nog actief in de wijken, met diverse activiteiten.

Onze focuspunten zijn taal, kunst en erfgoed en omdat we nogal veel ondernemen, kunnen wij ons voorstellen dat het niet altijd helder is wát wij allemaal voor je kunnen doen. We hebben vele vormen van communicatiemiddelen: van brochurematerialen tot en met social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en dus ook YouTube.

Vooral op YouTube zijn we erg actief geworden, omdat we op deze manier met beeld en geluid wat meer van onze organisatie en onze activiteiten en medewerkers kunnen laten zien.
Hieronder wat impressies van wat we allemaal gedaan hebben en doen! Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan op ons YouTube kanaal via deze link!

Cartoonwedstrijd
Op zaterdag 18 januari 2020 vond er een prijsuitreiking plaats voor een Cartoonwedstrijd die door Verhalenvangers vorig jaar was uitgeschreven. Drie jonge talenten hebben hun krachten gebundeld en samengewerkt aan een heel bijzonder stripverhaal. De feestelijke uitreiking vond plaats op de jeugdafdeling van de Rozetbibliotheek in het centrum van Arnhem waar het kunstwerk van Bing, Pontus en Noah te bewonderen was. De jongens hebben de smaak te pakken en hebben grote plannen om hun creatieve talenten door te ontwikkelen.

Het familieloket
Altijd al meer willen weten over je voorouders? In het familieloket in het Erfgoedcentrum helpen we je op weg met onderzoek naar de geschiedenis van je familie. Zelfs met weinig informatie, zoals een trouwboekje, een oude foto met naam en datum of een overlijdensbericht, kun je een onderzoek starten. Kom je langs? Neem dan minimaal een achternaam en huwelijks- of sterfdatum mee van één van je (groot)ouders.

De Arnhemse voorleeswedstrijd
Doe je mee aan de Arnhemse voorleeswedstrijd? Dan hebben wij de volgende supertips voor je! Wil je meer weten? Kijk voor alle spelregels en meer voorleestips op:
https://bit.ly/2D4wd4s

De Uitnacht 2020
Op vrijdag 24 januari jl. was alweer de derde editie van de Arnhemse Uitnacht! Veel leuke, dynamische en kleurrijke activiteiten waren in en rond onder andere Rozet te zien. Op elke verdieping was er wel wat op gebied van zang, dans, muziek en woord te ervaren. En net als vorig jaar, hebben we een videoverslag gemaakt. Als je er wel bij was, dan kun je nog even nagenieten en mocht je er niet bij geweest zijn: dan zie je wat je allemaal gemist hebt!

Blijf op de hoogte van onze videoproducties via ons Rozet YouTube kanaal! Klik hier om ons kanaal te bezoeken!