1. Home
  2. Activiteiten

Woordkunst

Vrijwel overal waar we in de bewoonde wereld kijken, zien we woorden om ons heen. Reclames, verkeersborden, straatnamen: als je er bij stilstaat besef je al gauw dat woorden belangrijker zijn dan we ons wellicht realiseren. 

Bezig zijn met woordkunst is een mooie manier waarop je je creativiteit flink zijn beloop kunt laten. En dat wat je nog niet kunt, kun je altijd leren. Altijd al een column willen schrijven? Dat kan! Ben je liever visueel bezig met woorden? Overweeg dan handletteren. Hieronder tref je alvast een deel uit ons aanbod

De Kunstmakerij 

Bij de Kunstmakerij ben je aan het goede adres voor bijvoorbeeld een kennismakingscursus Schrijven, een cursus Gedichten schrijven of juist een wat pittiger niveau in de vorm van de Columnklas. Schrijvers van elk niveau zijn bij haar welkom, dus kijk vooral rond op de website van de Kunstmakerij om de perfecte cursus voor jou te vinden. 

Meer informatie: 

www.fonckeschrijfwerk.nl
www.kunstmakerij.nl/schrijven/

Hester Macrander

In de vorm van een heuse jaarcursus Creatief Schrijven leer je in 12 lessen (en heel veel begeleiding tussendoor!) hoe je prachtige korte verhalen schrijft. 

Een absolute aanrader voor iedereen. 

Meer weten? 

Bezoek de website