Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Bekijk alle ruimtes

Beeldend lokaal: edelsmeden

Dit beeldende lokaal is modern uitgerust met de nieuwste technieken. Alle materialen zijn binnen handbereik. De ruimte is ingericht voor specifieke beeldende activiteiten. Mocht je een andere beeldende activiteiten willen uitvoeren, dan gaan we graag hierover in gesprek. Er is veel mogelijk.

Persoonlijk contact

Iedere evenement is anders, daarom maken we offertes altijd op maat. Persoonlijk contact om samen iets moois te organiseren, is hierbij altijd onze uitgangspunt.

Om je een indicatie te geven werken we met richtprijzen van de ruimtes. Na ons contact zorgen we voor een prijsopgave.
Bel gerust met onze medewerkers op 026 - 35 43 521 of mail naar verhuur@rozet.nl.

NB: Voor evenementen met een maatschappelijke doelstelling geldt in sommige gevallen een aangepast tarie

€180,- per dagdeel (excl. btw)

86 m2

Het lokaal voor edelsmeden (3.07) bevindt zich op de derde verdieping van Rozet en is 86 m2. Het is te huur voor slechts €180 per dagdeel*.

*De prijs betreft een maatschappelijk tarief. Voor de meeste organisaties, zelfstandige muzikanten en docenten die gebruikmaken van de educatieve ruimtes, geldt dit maatschappelijke tarief. Ben jij een organisatie met een commerciële doelstelling? Dan geldt een aangepast tarief. Neem hiervoor contact op met Rozet via verhuur@rozet.nl of 026 - 35 43 521.