Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Bekijk alle ruimtes

Danslokalen

Dansen op grote hoogte! Op de 5e verdieping van Rozet bevinden zich twee danslokalen. Deze ruime lokalen zijn met name geschikt voor cursussen en workshops en zijn te huur voor uw activiteit. De danslokalen hebben een verende dansvloer, barres, gordijnen en een muziekinstallatie. Bovendien zijn er kleedruimtes met douche en toilet aanwezig.

Jouw evenement, onze verantwoordelijkheid

Jouw evenement is onze verantwoordelijkheid. We doen er alles aan om je volledig te ontzorgen. Wil je jouw evenement bijvoorbeeld uitbreiden met een creatieve workshop, lezing of een rondleiding door het Rozet gebouw? Wij helpen je graag. Persoonlijk contact om samen iets moois te creëren of te organiseren, is hierbij altijd onze uitgangspunt.

Iedere evenement is anders, daarom maken we offertes altijd op maat. Om je een indicatie te geven werken we met richtprijzen van de ruimtes. Na ons contact zorgen we voor een prijsopgave.
Bel gerust met onze medewerkers op 026 - 35 43 521 of mail naar verhuur@rozet.nl. We helpen je graag.

NB: Voor evenementen met een maatschappelijke doelstelling geldt in sommige gevallen een aangepast tarief.

€340,- per dagdeel (excl. btw)

167 m2 - 171 m2

5.06 = 171 m2
5.08 = 167 m2

Je huurt een danslokaal al voor slechts €340 per dagdeel*.

*De prijs betreft een maatschappelijk tarief. Voor de meeste organisaties, zelfstandige muzikanten en docenten die gebruikmaken van de educatieve ruimtes, geldt dit maatschappelijke tarief. Ben jij een organisatie met een commerciële doelstelling? Dan geldt een aangepast tarief. Neem hiervoor contact op met Rozet via verhuur@rozet.nl of 026 - 35 43 521.